Головна Новини Суспільство події В Україні пройде пробний перепис населення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні пройде пробний перепис населення

Стало відомо, з якого міста почнуть пробний перепис

23 вересня 2019, 08:13 comments2328
Поділіться публікацією:
В Україні пройде пробний перепис населення

Інститут демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України планує незабаром провести пробний перепис населення. Це відбудеться в Оболонському районі Києва, а також в Бородянському Київської області. Таку інформацію оприлюднила директор установи Елла Лібанова.

"Я б хотіла, щоб одним з обраних для пробного перепису був район у Західній Україні. Боюся, що Київ не відобразить ту специфіку. Але зазвичай Держкомстат робить пробний перепис там, де йому зручніше", – сказала вона.

Лібанова вважає, що пробний перепис населення пройде до кінця поточного року. Всі питання в пробному і повноцінному переписі однакові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава уряду Олексій Гончарук заявив про частковий перепис населення вже в 2019 році. Відзначимо, що в останній раз перепис населення проводився в 2001 році. На той час в Україні проживало 48 мільйонів 457 тисячі осіб.

При цьому спочатку перепис населення України планували провести в 2020 році за допомогою смартфонів. Пізніше в Офісі президента Володимира Зеленського виступили з пропозицією перенести цю подію на грудень 2019 року. При цьому, через можливі великі розтрати, вирішено було провести перепис в паперовому варіанті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!