Головна Новини Суспільство події Прем'єра мюзиклу «Весна для Гітлера»: яскраво, смішно і талановито
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єра мюзиклу «Весна для Гітлера»: яскраво, смішно і талановито

21 вересня в Жовтневому палаці відбулася довгоочікувана прем'єра нової постановки Театру Олександра Меламуда – музична комедія «Весна для Гітлера»

24 вересня 2019, 09:54 comments1975
Поділіться публікацією:
Прем'єра мюзиклу «Весна для Гітлера»: яскраво, смішно і талановито

Організатори обіцяли високий рівень постановки  і організатори зробили. Такого Україна ще не бачила! Те, що відбувалося на сцені, не вписувалося ні в які звичні для українського глядача рамки, це було справжнє бродвейське шоу.

Поява кожного актора на сцені викликала шквал оплесків: Олександра Меламуда в образі пропаленого театрального продюсера-банкрута Макса Вайнштайна, Олексія Суханова в ролі боязкого фінансового інспектора з рожевими заячими вухами, В'ячеслава Ніконорова в ролі фаната Гітлера і автора абсурдної п'єси про його кумира.

А коли на сцені з'явився народний артист України Олексій Вертинський в золотистому трико, на високих підборах і з довгими рожевими віями – зал просто вибухнув. Здавалося, ніщо не може вразити більше, однак не тут-то було: глядачі просто ахнули, побачивши, як Вертинський скочив на кільце і став підніматися до стелі.

Не менший захват викликала поява Остапа Ступки, який грає п'яницю і наркомана, який погодився зіграти Гітлера завідомо провальною п'єси. І коли, здавалося, сюрпризи вичерпані, на сцену вийшли неймовірні Мирослава Філіпович та народна артистка України Людмила Смородина у ролях запальних бабусь-мільйонерок, які так танцювали, що хотілося прямо разом з ними пуститися в танок.

"Тут є над чим замислитися і посміятися і над собою в тому числі", — каже народна артистка України Людмила Смородина, яка зіграла роль бабусі Валькірії.

І глядачі сміялися! Жодна сцена, жоден діалог не обійшлися без іскрометних жартів. Кінцівка теж не розчарувала – постановка дивувала публіку сюжетними поворотами до останньої хвилини.

Але і це ще не все! Адже протягом постановки на сцені працював балет, хореографію для якого ставила Катерина Крижановська, а музичний супровід забезпечував джаз-бенд імені Джульєтти Капулетті під керуванням Андрія Соловйова.

Шикарні образи створила художник по костюмах Любава Сокіл, декорації – художник-постановник Маша Шубіна. Ставив мюзикл відомий режисер Семен Горов, автором музиками виступив знаменитий композитор і шоумен Володимир Бистряков.

Глядачі дали постановці найвищу оцінку – після завіси ще довго не стихали оплески, а артистам несли квіти.

"Море емоцій, сміху, музики і прекрасна гра акторів зігріли в осінній вечір!", — зазначила глядачка Ірина Луцковская.

І це був далеко не єдиний позитивний відгук глядацької аудиторії.

"Прекрасний спектакль з чудовим гумором з шикарною грою акторів! Отримала море задоволення і буду радити іншим. Спасибі!" — додає у свою чергу інша глядачка Олена Шагоян.

Вже 6 жовтня глядачів знову буде підкорювати філософська казка для дорослих Театру Олександра Меламуда – спектакль "Дракон". У ролях: Володимир Горянський, Дмитро Ступка, Олександр Меламуд, Олексій Суханов, Світлана Косолапова, Максим Максимюк, Андрій Джеджула, Володимир Захарченко.

А 20 жовтня на сцену повернеться легка музична комедія "Серенада Сонячної долини", де також зіграє зірковий склад: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Мирослава Філіпович, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Олександр Меламуд, Ксенія Вертинська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!