Головна Новини Суспільство події В Україні з 1 жовтня водіїв зобов'яжуть включати фари
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з 1 жовтня водіїв зобов'яжуть включати фари

Тим, хто забуде включити ходові вогні або ближнє світло фар, загрожує 425 гривень штрафу

24 вересня 2019, 14:57 comments3070
Поділіться публікацією:
В Україні з 1 жовтня водіїв зобов'яжуть включати фари

В Україні з 1 жовтня водії зобов'язані будуть включати при пересуванні ходові вогні або ближнє світло фар. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції на своїй сторінці в Facebook.

Водіїв попросили не забувати, що у всіх механічних транспортних засобів при пересуванні за межами населених пунктів повинні бути включені ходові вогні. Згідно ПДР, це правило працює з 1 жовтня по 1 травня", — йдеться в повідомленні.

 


У поліції нагадали, що у разі відсутності вогнів необхідно включати ближнє світло фар — ця вимога є обов'язковою, незалежно від часу доби.

Такі нововведення у Правилах дорожнього руху України продиктовані необхідністю збільшити безпеку на дорозі, додатково позначивши автомобіль в умовах недостатньої видимості в осінньо-зимовий період, в період дощів, туманів та снігопадів.

Як повідомляло видання "Коментарі", з 1 вересня в Україні вступили в силу нові зміни в державні будівельні норми з проектування доріг загального користування, які повинні підвищити рівень безпеки на дорогах. Нові будівельні норми вводять ряд змін в облаштування безпечних і якісних трас, як у Європі, і є обов'язковими. Ці норми поширюються на будівництво нових, реконструкцію і  ремонт існуючих доріг поза межами населених пунктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!