Головна Новини Суспільство події У Києві пройде марш УПА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві пройде марш УПА

Традиційна хода націоналістів відбудеться 14 жовтня

25 вересня 2019, 14:45 comments3164
Поділіться публікацією:
У Києві пройде марш УПА

У Києві 14 жовтня відбудеться традиційний марш УПА "Захистимо українську землю!", Який учасники вирішили об'єднати зі святом Святої Покрови. Про це пише видання "УНН", посилаючись на прес-службу ініціаторів ходи ВО "Свобода".

"14 жовтня 2019 року в столиці на свято Покрова Пресвятої Богородиці в честь 77-річчя створення Української повстанської армії відбудеться традиційний марш УПА" Захистимо українську землю! ", — вказали організатори.

Як повідомляється, захід розпочнеться о 13:00 урочистим мітингом біля пам'ятника Тарасу Шевченку, після чого учасники маршу пройдуть центральними вулицями Києва.

Також наголошується, що головна вимога нинішнього маршу — не допустити втрати територіальної цілісності і державного суверенітету України.

Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомляв історію, коли громадянин Російської Федерації добровільно приєднався до українських захисникам на сході нашої країни. Було зазначено, що корінний сибіряк Андрій знаходиться на позиції, яку ворог обстрілює мало не щодня. Іноді це місце накривають з мінометів.

"Бойовики чхати хотіли на Мінські домовленості: застосовують і великокаліберні кулемети, і РПГ, і міномети. Іноді доводиться відповідати. А як інакше? Вони намагаються захопити ще більше нашої території, а цього допустити ніяк не можна. І провокації часто бувають занадто серйозні. Але нічого , тримаємо оборону, свого не віддамо ", — розповів про свою службу Андрій.

Крім цього, він додав, що забезпечення армії, яке було в 2014-му році і зараз — навіть не порівняти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!