Головна Новини Суспільство події Яким буде 27 вересня: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 27 вересня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Стало відомо, що заплановано на 27 вересня і яке сьогодні свято

27 вересня 2019, 07:36 comments2054
Поділіться публікацією:
Яким буде 27 вересня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Підсумки роботи МВФ в Україні

Місія Міжнародного валютного фонду після двотижневої роботи покидає Україну. У п'ятницю, 27 вересня, очікується заява про підсумки її роботи в країні. Зокрема, держава домовлялася про трирічну програму співпраці EFF (програма розширеного фінансування) вартістю п'ять мільярдів доларів.

Міністерство цифрової трансформації

Сьогодні, 27 вересня, має відбутися презентація Міністерства цифрової трансформації України та бренду цифрової держави. Команда проекту розповість про свої завдання, а також про план перетворення державних послуг у зручний сервіс для громадян.

Допит Порошенко в ГБР

У Державному бюро розслідувань заявляють, що п'ятий Президент України Петро Порошенко є фігурантом 12-ти кримінальних проваджень. У п'ятницю, 27 вересня, його очікують на черговий допит.

В Україні потеплішає, але пройдуть дощі

Погода в Україні буде теплою і переважно сухою. На півдні та в Криму, якщо опади все ж і будуть, то тільки короткочасні. Протягом дня температура повітря становитиме +15...+20 градусів.

Курс долара трохи виріс

Національний банк України (НБУ) на 27 вересня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 24,18 гривень за долар, що на 6 копійок вище в порівнянні з попереднім банківським днем.

27 вересня — свято Воздвиження Хреста Господнього

Воздвиження Хреста Господнього належить до дванадцяти найважливіших релігійних свят після Великодня. В цей день православні шанують головний символ християнства - хрест, на якому був розп'ятий Ісус. Великий сенс його полягає в тому, щоб нагадати нам, що ціною свого життя Спаситель дав нам Вічність з Богом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!