Головна Новини Суспільство події Гужва назвав причини атаки влади на «112 Україна», NewsOne і Zik
commentss НОВИНИ Всі новини

Гужва назвав причини атаки влади на «112 Україна», NewsOne і Zik

Головний редактор інтернет-видання «Страна.ua» Ігор Гужва заявив, що журналісти телеканалів «112 Україна», NewsOne і Zik, якими володіє народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Тарас Козак, стали заручниками політичних протиріч власників каналів з владою

27 вересня 2019, 18:18 comments1476
Поділіться публікацією:
Гужва назвав причини атаки влади на «112 Україна», NewsOne і Zik

"Кажуть, що це політичні розборки з "Опозиційною платформою – За життя" і Медведчуком. Це аргумент, який люблять використовувати і деякі прихильники Зеленського. Мовляв, це не тиск на ЗМІ. Це політична боротьба проти Медведчука, а журналісти стали заручниками політичних протиріч власників каналів з владою", — написав Гужва.

Журналіст не виключив, що буде призначена нова перевірка телеканалу "112 Україна" і Нацрада по телебаченню і радіомовленню спробує через суд позбавити канал супутникової ліцензії.

"Вже зараз у Національній раді мінімум половина членів орієнтується на Банкову. І без них ніякі рішення не пройшли б. Крім того, рішення потім потрібно ще проводити через підконтрольні Офісу президента суди. Тому будемо говорити прямо – це план влади, який зараз реалізовується. І взагалі "політичні протиріччя з власником" це абсолютно "прекрасний" аргумент для віджиму або знищення будь-якого бізнесу", — додав Гужва.

Раніше голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук не раз заявляв, що перевірки телеканалів "112 Україна", NewsOne і Zik проводяться з санкції президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!