Головна Новини Суспільство події На Донбасі бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню

Обстріли велися зі зброї, забороненої Мінськими угодами

2 жовтня 2019, 11:44 comments1847
Поділіться публікацією:
На Донбасі бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню

Військові формування Російської Федерації та їх наймані бойовики за добу 13 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил. На щастя, обійшлося без втрат серед українських бійців.

Як повідомили в прес-штабі Об'єднаних сил, бойовики використовували зброю, заборонену Мінськими угодами: міномет з калібром 82 міліметри, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

“Крім того, порушуючи Мінські угоди, противник відкрив вогонь з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї в районах ділянок розведення сил і засобів неподалік Золотого (місто Луганської області) та Богданівки (селище Донецької області). За минулу добу втрат, в результаті обстрілу ворожих сил, з нашого боку не було", — розповіли в прес-штабі ОС.

Зазначимо, тільки за цю добу бойовики Російської Федерації та їх найманці чотири рази порушили режим тиші: недалеко від міста Миколаївка, селищ Новотроїцьке та Новогнатовки Донецької області, а також поряд із селищем Павлопіль. На щастя, обстріли не призвели до загибелі українських воїнів.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", на Донбасі бойовики застосували заборонену Мінськими угодами зброю проти українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!