Головна Новини Суспільство події У Києві лікар за проведення операції на печінці вимагав у пацієнта 40 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві лікар за проведення операції на печінці вимагав у пацієнта 40 тисяч доларів

Затримали медика в момент отримання половини суми, йому загрожує до 10 років в'язниці

4 жовтня 2019, 10:16 comments2959
Поділіться публікацією:
У Києві лікар за проведення операції на печінці вимагав у пацієнта 40 тисяч доларів

У Києві керівник відділу однієї з міських лікарень попався на хабарі — за виконання своїх обов'язків він просив 40 тисяч доларів. За ці гроші лікар повинен був зробити операцію на печінці та провести курс післяопераційної реабілітації. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції в Київській області.

Як з'ясувалося, пацієнт спочатку передав горе-докторові дві тисячі доларів. А от затримали медика в момент отримання більш великої суми — 22 тисяч доларів.

“Проводяться слідчі дії. Зокрема, обшук, допит свідків з метою встановлення всіх обставин правопорушення. У службовому кабінеті правоохоронці вилучили 64 550 доларів США, майже 9 тисяч гривень, а за місцем проживання фігуранта — понад 13 тисяч доларів США та 7300 євро", — відзначили в прес-службі поліції області.

Кримінальне провадження розслідується за статтею про "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою". Якщо в суді буде доведена вина підозрюваного, за ґрати він відправиться на строк до 10 років.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість їдалень. Мова йде про лікарні та поліклініки. В них, замість їдальні, хочуть облаштувати кафе та "ігровий" куточок для дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!