Головна Новини Суспільство події Фінський рок-гурт APOCALYPTICA анонсує вихід нового альбому «CELL-0»
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінський рок-гурт APOCALYPTICA анонсує вихід нового альбому «CELL-0»

Революційний різножанровий квартет повертається до інструментальних коренів в новому відеосинглі«Ashes Of The Modern World» - першому релізі нового альбому

4 жовтня 2019, 10:44 comments1965
Поділіться публікацією:








Фінський рок-гурт APOCALYPTICA анонсує вихід нового альбому «CELL-0»

Оповитий епічною атмосферою і енергетикою бароко дев'ятий студійний альбом фінських мультиплатинових віолончелістів Apocalyptica буде випущений 10 січня 2020 року (студія Silver Lining Music). Запис "Cell-0" перервав чотирирічну паузу між альбомами. Учасники команди — Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen, and Mikko Sirén – брали цю паузу, щоб освіжити і осмислити погляди, надихнутися на створення нової музики. Cell-0 — перший повністю інструментальний альбом квартету за 17 років, який став викликом для самих музикантів. Вони хотіли, щоб їх інструменти зазвучали новими відтінками і фарбами. "Ashes Of The Modern World" – перший сингл та відео альбоми, прем'єра якого відбудеться сьогодні, 3 жовтня. Режисером кліпу став відомий титулований режисер з Фінляндії Ville Juurikkala, який працював з багатьма відомими виконавцями від guns'n'roses і Aerosmith до Андреа Бочеллі. 


Альбом буде продаватися в різних форматах і доступний до передзамовленню на www.apocalyptica.com: CD, подвійний вініл з гравіруванням і 20-ти сторінковим буклетом, колекційне D2C видання, цифровий формат і стрімінг.
При прослуховуванні композиції "Ashes Of The Modern World" Cell-0 перенесе слухача в невагомість космосу, а потім оглушить агресивними віолончельними рифами на "En Route To Mayhem".
Перш, ніж приділяти увагу над синглам, група створила альбом Cell-0, в першу чергу, як цілісний твір, вміло сплітаючи різні деталі і відтінки з енергією цієї віолончельної метал-групи. Переходячи на новий рівень, музиканти відкрили для себе оригінальні способи і емоції на шляху створення музики.
Eicca Toppinen: "Наші нові композиції дуже багатошарові і різноплановими, що далеко не завжди легко зрозуміти відразу. Але в цьому і полягає родзинка інструментальної музики, тому що слухач може по-різному сприйняти одну і ту ж композицію. І це ще одна причина, чому ми не хочемо описувати наші композиції до релізу".
В підтримку альбому Cell-0 Apocalyptica проведе 23-х денне турне по 15 європейським країнам разом зі спеціальним гостем – групою Sabaton, що розпочнеться 17 січня 2020 року в Швейцарському Цюріху. Великий тур буде анонсовано пізніше.
Продюсування – Apocalyptica. Мікшування — Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica і Black Sabbath), запис у Sonic Pump studios – Гельсінкі.

dvm7FH5itSAEtlFfZ3BrRiYe6.jpg



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!