Головна Новини Суспільство події Долар подорожчав на дві копійки: курс валют на 4 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Долар подорожчав на дві копійки: курс валют на 4 жовтня

Американська валюта подорожчала на дві копійки, євро — на 9 копійок

4 жовтня 2019, 11:09 comments2002
Поділіться публікацією:
Долар подорожчав на дві копійки: курс валют на 4 жовтня

В Україні курс долара продовжує рости, у той час як гривня втрачає свої позиції на валютному ринку. Станом на 4 жовтня, Національний банк підняв вартість американської валюти на дві копійки.

Інформація про це зазначено на офіційному сайті Національного банку України. Сьогодні вартість долара становить 24,87 грн. При цьому 3 жовтня долар коштував 24,85 грн.

Зазначимо, що євро теж піднялося в ціні — на сьогоднішній день воно зупинилося на позначці в 27,24 грн. Днем раніше євро коштувало 27,15 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що світ живе в очікуванні кризи. І хоча ніхто не може точно прогнозувати, наскільки скоро станеться ця криза, буде він глобальний або локальний, тривожні сигнали наявності: перегрів американської економіки, низькі темпи зростання китайської економіки, торгова війна між цими двома країнами. Втім, ослаблення національної валюти є цілком реальною перспективою навіть без цих ризиків.

При цьому економісти дивляться на висхідний тренд долара більш-менш спокійно, пояснюючи: поки що це виглядає як корекція курсу. Про те, що спадний тренд зломлений, і почалося стійке зростання, можна буде говорити лише після того, як курс на міжбанку зросте вище 27,3 грн за долар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://bank.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!