Близько 10 тисяч учасників віча попрямували до Офісу президента

Учасники народного віча Зупинимо капітуляцію в Києві прийшли з Майдану Незалежності до будівлі Офісу президента на Банковій

Люди продовжують скандувати Ні капітуляції, в їхніх руках червоно-чорний, синьо-жовтий та кримськотатарські прапори. Пізніше учасники почали скандувати Зелю геть!, Україна — не рояль та Імпічмент. Про це повідомляє видання НВ.

Організатори закликали учасників рухатися до Верховної Ради вулицею Шовковичною. У поліції Києва повідомили, що на вічі перебуває близько 10 тисяч осіб, порушень не зафіксовано.

На Майдані незалежності службу несуть 300 поліцейських, у тому числі співробітники поліції діалогу та військовослужбовці Національної гвардії України.

Нагадаємо, що приводом для акції в неділю, 6 жовтня, активісти назвали протидію "будь-яким спробам влади прийняти рішення, які приведуть до поразки у війні з Росією", таких як формула Штайнмайєра або особливий статус для Донбасу.

Зеленський виступив із зверненням через акції проти "формули Штайнмайера". За його словами, він поважає конситуационное право громадян України на протест, а також заявив, що не збирається здавати Україну.