Головна Новини Суспільство події Близько 10 тисяч учасників віча попрямували до Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Близько 10 тисяч учасників віча попрямували до Офісу президента

Учасники народного віча Зупинимо капітуляцію в Києві прийшли з Майдану Незалежності до будівлі Офісу президента на Банковій

6 жовтня 2019, 16:56 comments2442
Поділіться публікацією:








Близько 10 тисяч учасників віча попрямували до Офісу президента

Люди продовжують скандувати Ні капітуляції, в їхніх руках червоно-чорний, синьо-жовтий та кримськотатарські прапори. Пізніше учасники почали скандувати Зелю геть!, Україна — не рояль та Імпічмент. Про це повідомляє видання НВ.

Організатори закликали учасників рухатися до Верховної Ради вулицею Шовковичною.  У поліції Києва повідомили, що на вічі перебуває близько 10 тисяч осіб, порушень не зафіксовано.

На Майдані незалежності службу несуть 300 поліцейських, у тому числі співробітники поліції діалогу та військовослужбовці Національної гвардії України.

Нагадаємо, що приводом для акції в неділю, 6 жовтня, активісти назвали протидію "будь-яким спробам влади прийняти рішення, які приведуть до поразки у війні з Росією", таких як формула Штайнмайєра або особливий статус для Донбасу.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський виступив із зверненням через акції проти "формули Штайнмайера". За його словами, він поважає конситуационное право громадян України на протест, а також заявив, що не збирається здавати Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!