Головна Новини Суспільство події Голова Національної поліції Ігор Клименко розповів, що буде з гральним бізнесом в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Національної поліції Ігор Клименко розповів, що буде з гральним бізнесом в Україні

Ігор Клименко вважає, що гральний бізнес потрібно чітко контролювати, а по легалізації проституції приймати законодавчі рішення

7 жовтня 2019, 12:30 comments2098
Поділіться публікацією:
Голова Національної поліції Ігор Клименко розповів, що буде з гральним бізнесом в Україні

Новий глава Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що гральний бізнес у нашій країні повинен знаходитися в руках держави та чітко контролюватися. Про це він розповів в інтерв'ю сайту lb.ua.

Глава поліції також зазначив, що виступає за легалізацію проституції. За його словами, "від цієї проблеми не позбутися". Проте він уточнив, що легалізація можлива у разі, якщо "на державному рівні буде прийнято цивільне, законодавче рішення" з цього питання.

“Що стосується легалізації легких наркотиків, я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки до цього не готово", — сказав Ігор Клименко.

Раніше портал "Коментарі" писав, що стало відомо, коли в Україні можуть легалізувати зброю. У нашій країні легалізацію зброї можна провести тільки після вирішення конфлікту на Сході України.

"В першу чергу необхідно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз всіх аргументів "за" та "проти", вислухати експертів. Тільки це все після того, як закінчаться бойові дії та не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зато буде можливість належного контролю за легальним", — зазначив глава Нацполиции Ігор Клименко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://lb.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!