Головна Новини Суспільство події У Китаї породистий кіт за ніч закрутив роман з п'ятьма кішками та потрапив під крапельницю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї породистий кіт за ніч закрутив роман з п'ятьма кішками та потрапив під крапельницю

Вихованця привезли в готель для тварин, де він помітив одразу п'ятьох кішок

7 жовтня 2019, 15:09 comments3390
Поділіться публікацією:
У Китаї породистий кіт за ніч закрутив роман з п'ятьма кішками та потрапив під крапельницю

У Китаї породистий кіт по кличці Сяопи не втримався та за ніч спарился з п'ятьма кішками. Після бурхливої ночі кохання чотириногий отримав виснаження організму і йому довелося поставити крапельницю з глюкозою. Про це у соціальній мережі написав господар тварини, повідомляє видання Daily Mail.

Як з'ясувалося, інцидент стався, коли містер та місіс Чжао, господарі вихованця, принесли його в готель для кішок. Виявилося, що кота на протязі усього дня працівники готелю не годували, а ввечері, коли співробітники розходилися по домівках, запустили Сяопи в загальну кімнату, де він помітив відразу декількох кішок.

У підсумку, за ніч він спарився з п'ятьма кішками, в результаті чого отримав виснаження організму. Господар кота каже, що попереджав працівників готелю, що Сяопи не кастрований. Однак це нікого не насторожило, та тварина пішла, що називається, у всі тяжкі.

“Між 22:40 і п'ятою ранку мій кіт спарився з п'ятьма кішками. І це тільки ті, що потрапили на камеру відеоспостереження. Тепер мій кіт виснажений та сидить на крапельниці з глюкозою", — нарікає пан Чжао.

У свою чергу, персонал готелю вибачився за інцидент та пообіцяв власникам чотириногих, які брали участь у бурхливії ночі, виплатити грошову компенсацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розумна кішка здогадалася, як швидше потрапити до себе додому: вона стрибнула на ручку та тримаючись за двері лапами, носом натискала на дзвінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!