Головна Новини Суспільство події Міністр оборони: жителі Золотого «в цілому підтримують» розведення сил
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони: жителі Золотого «в цілому підтримують» розведення сил

Мінстр повідомив, що планується створення координаційного центру, який підпорядковуватиметься місцевій адміністрації і координуватиме дії представників ЗСУ, Нацполіції та інших структур

7 жовтня 2019, 22:32 comments1886
Поділіться публікацією:
Міністр оборони: жителі Золотого «в цілому підтримують» розведення сил

Жителі міста Золоте Луганської області, що знаходиться на лінії розмежування, "в цілому підтримують" розведення українських військових сил, заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

Загороднюк, начальник Генерального штабу — головнокомандувач Збройних сил Руслан Хомчак, заступник голови Нацполіції Вадим Троян та міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда відвідали Золоте, де в рамках досягнутих у попередні роки у Мінську домовленостей заплановано процес розведення військ.

Глава оборонного відомства зустрівся з місцевими жителями, волонтерами та військовослужбовцями Збройних сил України, які виконують бойові завдання населеному пункті.

"Ми спілкувалися з великою кількістю людей, у тому числі запитали про їхнє ставлення до процесу розведення військ, до тих подій, що відбуваються. Можу з упевненістю сказати — місцеве населення в цілому підтримує концепцію розведення сил і ті плани, які у нас є", — зазначив міністр.

Він повідомив, що за результатами проведених зустрічей планується створити координаційний центр, який підпорядковуватиметься місцевій адміністрації і координуватиме дії представників ЗСУ, Нацполіції та інших структур. Завданням центру буде оперативне розв’язання усіх проблемних питань громадян та забезпечення їх безпеки. Загороднюк запевнив, що спільними зусиллями армійців і місцевої влади буде забезпечено належний рівень безпеки людей.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", суд прийняв рішення заарештувати екс-нардепа Пашинського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!