Головна Новини Суспільство події Перша леді займеться питаннями дитячого харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді займеться питаннями дитячого харчування

Олена Зеленська виступила на Конгресі педіатрів

8 жовтня 2019, 18:33 comments3418
Поділіться публікацією:
Перша леді займеться питаннями дитячого харчування

Сьогодні, 8 жовтня, дружина президента України і перша леді країни Олена Зеленська взяла участь у відкритті XIV Конгресу педіатрів і позначила найважливіші соціальні проблеми в шкільних і дошкільних установах. Про це повідомляється на сайті глави держави.

"Як зрозуміти, що твоє існування в суспільстві необхідно? Мені здається, тільки лікар може сказати собі в будь-який день свого життя, що прожив його не дарма. Щодня кожен з вас або рятує життя, або допомагає позбутися від болю", — сказала в своєму виступі Олена Зеленська.

У зв'язку з цим вона зазначила, що має намір розвивати, як Першої леді України, ключові напрямки педіатрії і приділяти увагу здоров'ю майбутніх поколінь. Зокрема, вона повідомила, що просувати проекти по поліпшенню дитячого харчування та пропаганді здорового і збалансованого харчування в школах і дитячих садах.

"Минулого тижня у нас відбулася перша зустріч з представниками органів державної влади, повинні приєднатися до дій заради змін в системі шкільного харчування, — міністрами, представниками профільного комітету Верховної Ради з освіти, Держспожівслужби і експертами по дитячому харчуванню. Зустріч відбулася у форматі круглого столу , і ми зрозуміли, що ця тема дуже цікава для всіх. ми вже маємо перший план дій ", — позначила дружина чинного президента.

Під кінець свого виступу Зеленська висловила надію, що українські педіатри підтримають її починання в популяризації ідеї здорового харчування для дітей серед батьків і пацієнтів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому Перша леді перестала виходити на сцену разом з комедійною групою "Квартал 95".

"На сцені я відчуваю себе не комфортно. Це емоційно для мене дуже важко, я починаю сильно переживати. У нашій команді була Олена Кравець, і її завжди було досить, вона відмінно справлялася з усіма завданнями. Особисто мені ближче кабінет, ніж сцена. Тим більше для мене, дивитися на те, як мій сценарій втілюється в життя, набагато приємніше", — поділилася Олена Зеленська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!