Головна Новини Суспільство події У Львові викрили схему незаконного ввезення в Україну "секонд-хенду"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові викрили схему незаконного ввезення в Україну "секонд-хенду"

В рамках кримінального провадження у Державній фіскальній службі Львівської області проходять обшуки

10 жовтня 2019, 14:36 comments1781
Поділіться публікацією:
У Львові викрили схему незаконного ввезення в Україну "секонд-хенду"

У Львові сьогодні, 10 жовтня, в Державній фіскальної службі проводяться слідчі дії. Заходи проходять в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом організації незаконного схеми ввезення на територію нашої країни дорогой брендовой одежі з підробленими документами. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила перший заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко.

Як стало відомо, орієнтовна вартість однієї партії одягу складала близько 400 тисяч доларів. Ввозилася вона переважно з Європейських країн. Зазначимо, що товар потрапляв в Україну як секонд-хенд.

"Одяг ввозили до України як секондхенд. Власне, схема, попередньо, виглядала так: підприємець-імпортер замовляв один товар з країн ЄС  у нашому випадку  дорогий брендовий одяг, а коли він доїжджав до митниці призначення для проходження митного оформлення  перетворювався на “товар підміни”  у цьому випадку – секонд-хенд", — розповідає Ольга Варченко.

В результаті чого держава отримувала збитки в розмірі 1 млн гривень з однієї партії.

Обшуки також проводяться за адресами діяльності підприємств-імпортерів, у місцях проживаниях їх керівників, а також організаторів. Тривають досудові розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Держмитної служби Максим Нефьодов, повідомив, що система "електронна митниця" не змусить себе чекати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!