Головна Новини Суспільство події На Сході України бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сході України бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню: є постраждалі

Вогонь окупанти вели з забороненої Мінськими угодами зброї

15 жовтня 2019, 10:57 comments1445
Поділіться публікацією:
На Сході України бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню: є постраждалі

Минулої доби на Сході України військові формування Російської Федерації 21 раз порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовий отримав поранення. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Як стало відомо, вогонь окупанти вели з забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 82 і 120 мм, БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Найбільше від ворожого вогню постраждав район відповідальності оперативно-тактичної групи "СХІД".

Так, обстріли велися по позиціях наших військ поруч із селищами Новотроїцьке, Водяне, Лебединське, Новогнатовка, Пищевика і Опитного.

"За минулу добу, в результаті обстрілу отримав поранення один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що народні депутати у другому читанні схвалили законопроект "Про внесення змін до статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за безпідставну відмову пільгового перевезення окремих категорій громадян".

Фото: прес-штаб Операції об'єднаних сил



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!