Головна Новини Суспільство події Зміни для ветеранів: нова програма та єдина електронна база
commentss НОВИНИ Всі новини

Зміни для ветеранів: нова програма та єдина електронна база

В уряді вважають, що нова програма підвищить соціальний захист ветеранів

15 жовтня 2019, 11:43 comments3261
Поділіться публікацією:
Зміни для ветеранів: нова програма та єдина електронна база

Уряд підтримав зміни до державної цільової програми фізичної, медичної реабілітації та психосоціальної реадаптації ветеранів війни та членів їхніх сімей, повідомили у прес-службі уряду.

"Передбачається створення Єдиного державного реєстру ветеранів, який дозволить нарешті чітко визначити не лише кількість ветеранів, а й їх проблеми та потреби і відповідно чітко зрозуміти шляхи вирішення цих питань", — йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно зі змінами, що внесені у цільову програму, яка перейшла з Мінсоцполітики до Мінветеранів, враховано розроблення електронної платформи Е-ветеран.

Важливим аспектом є й те, що передбачено створення Ветеранських просторів в кожному регіоні, вони стануть єдиним майданчиком для надання послуг та сервісів ветеранам та членам їх родин.

Програма вже розрахована до 2023 року і включає також питання забезпечення організації національних змагань "Ігри Нескорених".

За словами Оксани Коляди, новий проєкт дозволить забезпечувати всі напрямки реабілітації та реадаптації ветеранів та членів їх родин, впровадити програми фізичної та ментальної реабілітації та підвищити соціальний захист.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Кабмін прийняв пакет змін і виділив 1 млрд гривень на зарплату шахтарям.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!