Головна Новини Суспільство події Екс-співробітник представництва президента в Криму потрапила під суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-співробітник представництва президента в Криму потрапила під суд

Чиновниця не опублікувала декларацію про доходи після звільнення зі своєї посади

15 жовтня 2019, 13:18 comments1787
Поділіться публікацією:
Екс-співробітник представництва президента в Криму потрапила під суд

Колишній співробітник представництва президента в Криму потрапив під суд за невчасне подання декларації. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Автономної Республіки Крим.

Як з'ясувалося, під суд чиновниця потрапила після того, як не опублікувала декларацію про доходи після звільнення зі своєї посади.

"За принципової позиції прокуратури АР Крим, Оболонським районним судом Києва притягнуто до адміністративної відповідальності керівника однієї зі служб у Представництві президента України в Автономній Республіці Крим, яка припинивши діяльність на посаді 7 вересня 2018, несвоєчасно без поважних причин подала декларацію за минулий рік", — повідомили в прес-службі прокуратури.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Україна подякувала керівництво ООН за офіційне визнання порушення Росією Женевських конвенцій, через свідоме переселення людей з материкової частини в український Крим у спробах змінити демографію окупованого півострова.

"Насамперед моя делегація хотіла б висловити щиру вдячність Генеральному секретарю ООН за публікацію 12 доповідей, і серед них самої першої доповіді "Становище в галузі прав людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі. Україна" у відповідності з положеннями резолюції 73/263 Генеральної Асамблеї ООН", — повідомив постпред України при ООН Володимир Єльченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ark.gp.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!