Головна Новини Суспільство події Дубілет запропонував міністерствам переїхати в одну будівлю, а з свого кабінету зробити опенспейс
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубілет запропонував міністерствам переїхати в одну будівлю, а з свого кабінету зробити опенспейс

Міністра Кабміну турбує неефективне використання площі

16 жовтня 2019, 10:14 comments1827
Поділіться публікацією:
Дубілет запропонував міністерствам переїхати в одну будівлю, а з свого кабінету зробити опенспейс

Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет запропонував переїхати в одну будівлю міністерствам, які зараз знаходяться в різних куточках Києва. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, за словами Дубілета, його стурбувало неефективне використання площі в Кабінеті міністрів. Він зазначає, що в будівлі розташовано безліч приміщень для нарад і величезні кабінети керівників, в які, попередньо, додатково можуть в'їхати до тисячі чоловік.

"Було б круто, якщо б хоча б частину міністерств, розкиданих зараз за окремим будівлям по Києву, змогли переїхати в центральну будівлю на Грушевського. І передати свої будівлі на приватизацію, звичайно. Невеликий переїзд затіяв і я. Планую з нього (свого кабінету. — Ред.) переїхати в якесь затишне місце, а в цьому приміщенні зробити опенспейс на 20 осіб", — написав міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трудові книжки в Україні переводять в електронний формат. Перевести документ, що стосується кадрових питань в держорганах, планується за 6-9 місяців. З ініціативою виступив міністр Кабміну Дмитро Дубілет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!