Головна Новини Суспільство події НАБУ назвало причину затримання Гладковського
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ назвало причину затримання Гладковського

Подробиці затримання Гладковського поки не повідомляються

17 жовтня 2019, 14:57 comments2570
Поділіться публікацією:
НАБУ назвало причину затримання Гладковського

Національне антикорупційне бюро України затримало Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем. Про це повідомляє прес-служба НАБУ в Facebook.

Повідомляється, що колишній перший заступник секретаря РНБО затриманий за підозрою в зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України).

В НАБУ повідомили, що наразі слідчі дії тривають і більше інформації у відомстві не можуть повідомити, з огляду на збереження таємниці слідства.

Нагадаємо, що раніше Свинарчук (Гладковський) очолював штаб Петра Порошенка на Черкащині під час президентських виборів 2014 року.

У 2014 році році змінив прізвище Свинарчук на прізвище матері — Гладковський.  З 17 лютого 2015 року — перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

4 березня 2019 року Президент Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО.  Так само він знятий і з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю. 

Раніше стало відомо, що Гладковського затримали співробітники НАБУ біля ресторану поблизу Бориспільської траси після того, як він намагався залишити територію Україну через аеропорт "Бориспіль".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", НАБУ розпочало розслідування у справі Гладковського. Повідомляється, що Гладковський підозрюється в недекларування понад 4,5 млн грн податків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!