Головна Новини Суспільство події ЄС виділить 12,2 млн євро на гранти українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС виділить 12,2 млн євро на гранти українцям

Протягом наступних трьох років House of Europe втілить у життя понад 20 грантових програм

17 жовтня 2019, 18:08 comments1811
Поділіться публікацією:
ЄС виділить 12,2 млн євро на гранти українцям

Європейський Союз запустив  нову програму можливостей для українців "House of Europe", із бюджетом у 12,2 мільйона. Передбачається, що програма  втілить у життя понад 20 грантових програм для талановитих українців, передає кореспондент УНН з презентації запуску House of Europe у Києві.

У пресслужбі програми повідомили, що протягом наступних трьох років House of Europe втілить у життя понад 20 грантових програм у галузі культури, креативних індустрій, освіти, соціального підприємництва, медицини тощо. Програма охоплює стажування, навчальні поїздки, резиденції в Україні та країнах ЄС.

У середу, 16 жовтня 2019 року House of Europe оголосив перші 11 конкурсів заявок на гранти та програми — ще близько 20 можливостей з’являться найближчим часом. Наступна хвиля конкурсів стартує в січні 2020 року.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Міністр освіти хоче скоротити кількість отримувачів стипендій. Міністр освіти і науки України Ганна Новосад хоче збільшити розмір академічних стипендій. Однак разом з цим чиновниця має намір скоротити кількість їх одержувачів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!