Головна Новини Суспільство події Гладковський зможе вийти під заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Гладковський зможе вийти під заставу

Екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський підозрюється в зловживанні службовим становищем

18 жовтня 2019, 18:46 comments3403
Поділіться публікацією:
Гладковський зможе вийти під заставу

НАБУ і САП попросять Вищий антикорупційний суд застосувати до затриманого Олега Гладковського запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави. Про це РБК-Україна повідомило джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, у четвер, 17 жовтня, колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський  намагався вилетіти з України через аеропорт "Бориспіль", проте прикордонники його не випустили. Потім приїхали співробітники Національного антикорупційного бюро України і затримали його.

Пізніше у відомстві повідомили, що затримали Гладковського за підозрою в зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України).

У відомстві зазначили, що Олег Гладковський використовував надану йому владу та службове становище всупереч інтересам служби з метою одержання неправомірної вигоди компанією, в якій він є власником, а саме — ВАТ "Автомобільна компанія" Богдан Моторс".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Гладковський оголосив голодування. Олег Гладковський називає незаконним його затримання та на знак протесту проти свавілля правоохоронних органів оголосив голодування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!