Головна Новини Суспільство події Антикорупційний суд обирає запобіжний захід Гладковському
commentss НОВИНИ Всі новини

Антикорупційний суд обирає запобіжний захід Гладковському

Відповідний указ був оприлюднений 18 жовтня

18 жовтня 2019, 22:46 comments2150
Поділіться публікацією:
Антикорупційний суд обирає запобіжний захід Гладковському

Вищий антикорупційний суд України ввечері 18 жовтня обирає запобіжний захід колишньому заступнику секретаря Ради з нацбезпеки й оборони та чинному президентові корпорації "Богдан" Олегу Гладковському. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода із зали суду.

Раніше 18 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що Гладковському оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) та ст.366-1 (Декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що раніше Свинарчук (Гладковський) очолював штаб Петра Порошенка на Черкащині під час президентських виборів 2014 року.

У 2014 році році змінив прізвище Свинарчук на прізвище матері — Гладковський.  З 17 лютого 2015 року — перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

4 березня 2019 року Президент Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО.  Так само він знятий і з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Гладковський зможе вийти під заставу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!