Головна Новини Суспільство події Топ подій 21 жовтня: Brexit і зустрічі нардепів з виборцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ подій 21 жовтня: Brexit і зустрічі нардепів з виборцями

Стало відомо, чим займуться обранці народу в Україні, Великобританії та окупованому Криму

21 жовтня 2019, 09:10 comments1680
Поділіться публікацією:
Топ подій 21 жовтня: Brexit і зустрічі нардепів з виборцями

Знову Brexit. У понеділок, 21 жовтня, відбудуться чергові дебати щодо проекту угоди по Brexit. Але незважаючи на нове голосування по угоді з ЄС, невідомо, чи схвалять пропозицію британського прем'єра Бориса Джонсона. Спікер Палати громад має визначити порядок денний. Засідання парламентаріїв відбудеться о 14:30 за місцевим часом (16:30 – за київським).

Особисті зустрічі з нардепами. Тим часом українські парламентарії, починаючи з цього дня, весь тиждень будуть працювати зі своїми виборцями відповідно до порядку денного другої сесії Верховної Ради. Крім того, сьогодні українці, які з 8:00 до 13:00 встигнуть зареєструватися у Відділі з питань звернень громадян, зможуть зустрітися з главою комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетьманцевим.

Вибори в Криму. Сьогодні в окупованому РФ Сімферополі озвучать всіх претендентів на посаду глави адміністрації. Відповідний конкурс відбудеться вже 25 жовтня.

Іменинники. Згідно з народним календарем, українці відзначають день Трифона і Пелагеї Ознобиці: вважається, що саме сьогодні починається зимова погода. А іменинники сьогодні – Трифон, Таїсія та Пелагея.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!