Головна Новини Суспільство події ТОП-події на сьогодні: Зеленський зустрінеться з лідером Бразилії, Путін - з президентом Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-події на сьогодні: Зеленський зустрінеться з лідером Бразилії, Путін - з президентом Туреччини

Стало відомо про важливі зустрічі лідерів держав, а також - про свята 22 жовтня

22 жовтня 2019, 07:00 comments1599
Поділіться публікацією:
ТОП-події на сьогодні: Зеленський зустрінеться з лідером Бразилії, Путін - з президентом Туреччини

Зеленський в Японії. З понеділка президент України Володимир Зеленський перебуває в Токіо, де протягом чотирьох днів буде зустрічатися з чиновниками з різних держав, у тому числі прем'єром Японії Нарухіто і федеральним президентом Німеччини Франк-Вальтером Штайнмайером. На сьогодні, 22 жовтня, запланована зустріч з президентом Бразилії Жаіром Болсонару.

Путін — про безпеку в Сирії. Сьогодні в Сочі відбудеться зустріч президентів РФ і Туреччини. Володимир Путін і Реджеп Тайіп Ердоган, який прибуде до Росії з робочим візитом, обговорять декілька питань, найважливіше з яких – створення зони безпеки в Сирії. Також у порядку денному – протидія міжнародним терористичним організаціям.

Звуть на особисту зустріч. Сьогодні в 14:00 на Банковій, 6/8 українці можуть зустрітися і обговорити хвилюючі їх питання з головою Комітету парламенту з міжнародних відносин Богданом Яременко. На сайті Ради нагадують, що у віданні Комітету – забезпечення зовнішньополітичної діяльності України, участь нашої країни в різних міжнародних організаціях, в тому числі – ООН, ОБСЄ і НАТО. Попередньо записатися на зустріч можна з 8:00 до 13:00 у Відділі з питань звернень громадян.

Свята. У цей день багато років поспіль в усьому світі відзначають Міжнародний день людей, що заїкаються. Православні 22 жовтня вшановують пам'ять Якова – одного з дванадцяти апостолів Ісуса Христа. А іменинники цього дня — Яків, Авраам, Афанасій, Юхим, Костянтин, Максим і Петро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!