Головна Новини Суспільство події З Гримчака зняли підозру у шахрайстві, - адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

З Гримчака зняли підозру у шахрайстві, - адвокат

Прокуратура пом'якшила підозру Юрію Гримчаку

22 жовтня 2019, 12:37 comments3540
Поділіться публікацією:
З Гримчака зняли підозру у шахрайстві, - адвокат

Генеральна прокуратура пом'якшила підозру колишньому заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрію Гримчаку.

З чиновника зняли підозру в шахрайстві. Про це повідомив адвокат Гримчака Дмитро Мельник.

"Минулого тижня йому перекваліфікували підозру, тепер закидають ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом)", — повідомив адвокат.

Після перекваліфікації підозри Гримчака справу має бути передано в Національне антикорупційне бюро по підслідності і відповідно має розглядатися у Найвищому антикорупційному суді. Захисник також зазначив, що термін арешту і строк досудового розслідування закінчуються 14 листопада.

Раніше Гримчаку інкримінували шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, що карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Після того, як підозру було перекваліфіковано, Гримчаку закидають ч. 3 ст. 369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди для себе або третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди), що тягне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", Печерський районний суд 8 жовтня залишив у силі рішення про арешт колишнього заступника міністра з питань окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Юрія Гримчака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!