Головна Новини Суспільство події Топ подій цього дня: нардепи зустрінуться з мешканцями Донбасу, а Зеленський - зі Штайнмайером
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ подій цього дня: нардепи зустрінуться з мешканцями Донбасу, а Зеленський - зі Штайнмайером

Сьогодні відбудеться виїзне засідання в Краматорську, яке допоможе ввести потрібні для українців закони

23 жовтня 2019, 08:00 comments1563
Поділіться публікацією:
Топ подій цього дня: нардепи зустрінуться з мешканцями Донбасу, а Зеленський - зі Штайнмайером

Зустріч зі Штайнмайєром. Вже сьогодні глава нашої держави Володимир Зеленський, який з понеділка перебуває в Токіо, зустрінеться з федеральним президентом Німеччини Франк-Вальтером Штайнмайєром. Раніше Зеленський взяв участь в інтронізації японського імператора Нарухіто, зустрівся з президентом Бразилії Жаїром Болсонару, а також - з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, з яким говорив про безвіз в Японію для українців.

Поїздка на Донбас. Вранці в Краматорську відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій. Депутати відправляються на Донбас, щоб своїми очима побачити життя на тимчасово окупованих територіях. "Ми побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані в результаті війни міста і села, поспілкуємося з людьми, які живуть в "сірій" зоні", — каже голова комітету Дмитро Лубинець. У майбутньому цей моніторинг допоможе визначити першочергові завдання парламентаріїв на законодавчому рівні.

Свята. У світі відзначають Міжнародний день сніжного барса. У православному календарі цей день позначений як День Євлампія та Євлампії. А іменини святкують Андрій, Антон, Сергій, Павло та Яків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!