Головна Новини Суспільство події «Серенада Сонячної Долини»: феєричне повернення зіркового мюзиклу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Серенада Сонячної Долини»: феєричне повернення зіркового мюзиклу

Напередодні, 20 жовтня, на сцену Жовтневого палацу повернувся унікальний для української театральної сцени музичний спектакль «Серенада Сонячної долини». Саме ця постановка була дебютною для Театру Олександра Меламуда, і в цю неділю вона знову підкорила глядачів

23 жовтня 2019, 10:24 comments2155
Поділіться публікацією:
«Серенада Сонячної Долини»: феєричне повернення зіркового мюзиклу

Сюжет за мотивами оскароносної голлівудської комедії, музика оркестру Гленна Міллера, найбільш відомі та улюблені актори України, унікальні декорації і костюми, – що це, як не рецепт яскравого вечора?

За сюжетом оркестр талановитого музиканта Теда Скотта запрошують виступити на гірськолижному курорті "Сонячна Долина" — він повинен співати в дуеті з зіркою Вів'єн Доун. Вів'єн проявляє до Теда особливу увагу, але тут в їх життя вривається норвезька біженка Карен Бенсон. І ось вже Тед замість серенад з відомою співачкою співає їх з Карен.

Вихор емоцій з перших хвилин постановки забирає глядачів з сірих буднів у світ гумору, романтики та живої музики. Талант акторів, жарти, обертові декорації, розкішні костюми – глядачі просто не могли відірвати погляд від того, що відбувається на сцені.

"Серенада Сонячної долини" допомогла глядачам хоча б на вечір відволіктися і переключитися на хвилю позитиву. Ця тепла і весела історія дійсно зігріла всіх присутніх позитивними емоціями.

Глядачка Вишнякова Ганна розповіла: "Спектакль був чудовий, його потрібно дивитися не один раз. Море позитивних емоцій, прекрасна акторська гра і, що дуже важливо, багато пісень у виконанні чудових акторів"

У свою чергу глядачка Тетяна Єрмоленко зазначила: ""Серенада сонячної долини" в постановці Театру Олександра Меламуда — яскравий мюзикл з улюбленими акторами, запальні пісні і джаз, багато-багато джазу"

А на сцені блищали: Заслужена артистка України, Народна артистка України Ольга Сумська, Заслужений артист України Віталій Борисюк, Мирослава Філіпович, Народний артист України Володимир Горянський, Народний артист України Олексій Вертинський, Олександр Меламуд, Ксенія Вертинська, Аліса Діалло.

Ставив "Серенаду" відомий режисер Семен Горов. Образи артсистов створювала художник по костюмах Любава Сокіл, декорації — художник-постановник Маша Шубіна, за музичний супровід відповідав бенд імені Джульєтти Капулетті під керівництвом Андрія Соловйова.

На всі несподіванки (а їх у мюзиклі чимало) зал реагував гучним оплесками, а по закінченню вистави глядачі ще довго несли артистам квіти і своїми бурхливими оваціями ще довго не давали покинути сцену.

Слідкуйте за афішами, щоб не пропустити наступні вистави Театру Олександра Меламуда!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!