Головна Новини Суспільство події Фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Харкові можуть безкоштовно відвідати діти соціально незахищених категорій
commentss НОВИНИ Всі новини

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Харкові можуть безкоштовно відвідати діти соціально незахищених категорій

В цей четвер, 24 жовтня, харківський Фестиваль гігантських китайських ліхтарів запрошує в гості всіх дітей із соціально незахищених категорій (діти-інваліди, які залишилися без піклування батьків, сироти та діти з багатодітних сімей). Спеціально для таких діток буде зроблено безкоштовний вхід

23 жовтня 2019, 16:04 comments2354
Поділіться публікацією:
Фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Харкові можуть безкоштовно відвідати діти соціально незахищених категорій

Маленькі гості зможуть побачити понад 30 казкових світлових інсталяцій, серед яких: сади панд, оленів і райських птахів, барвисті фігури рожевих фламінго і східних слонів, алея закоханих і звичайно 40-метровий вогнедишний дракон, який вже став улюбленцем публіки.

"Ми привозимо цей міжнародний фестиваль вже втретє місто України і бачимо до нього великий інтерес, особливо серед діток. Тому ми вирішили дати можливість тим, хто з різних причин не може його відвідати, прийти до нас безкоштовно. Сподіваємося, що казкові композиції із тисячами різнокольорових ліхтариків принесуть багато радості та позитивних емоцій дітям, які потребують особливої уваги та турботи", — говорить Денис Погорілко, керівник компанії Grand Event.

Організатори також обіцяють в цей день яскраву розважальну програму.

Зазначимо також, що наша країна стала першою у Східній Європі, де проходить таке незвичайне свято вогнів та світла. До цього виставка побувала у 40 країнах світу.

Фестиваль триватиме до 3 листопада. Крім світлових інсталяцій гостей фестивалю чекає захоплююча шоу-програма, виступи українських і китайських артистів, фаєр-шоу.

Вхідний квиток на фестиваль коштуватиме для дорослих 150 гривень, дитячий від 7 до 16 років — 100 грн, для дітей до 6 років — безкоштовно.

Де: Летопарк, вул. Сумська, 81 (парк Горького)

Час роботи: 18.00 — 23.00

 

 

 

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!