Головна Новини Суспільство події ТОП подій четверга: "круглий стіл" через пенсії та детектор брехні для нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій четверга: "круглий стіл" через пенсії та детектор брехні для нардепа

Сьогодні у світі відзначають день ООН і день без паперу

24 жовтня 2019, 08:14 comments2259
Поділіться публікацією:
ТОП подій четверга: "круглий стіл" через пенсії та детектор брехні для нардепа

Поліграф для Арахамії. Сьогодні, 24 жовтня, триватиме перевірка нардепів на детекторі брехні. В 16:00 на запитання відповідатиме голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, який повинен був пройти процедуру вчора. Однак поліграфолог відмовився проводити тести, так як питання до них не були підготовлені спеціально під Арахамію.

Детектор брехні проходять не всі нардепи, а лише 11 із "Слуги народу", яким висунули підозру в отриманні хабара. Нібито кожен зі "слуг" отримав по 30 тисяч доларів за голосування проти одного з законопроектів.

Пенсійні реформи. Сьогодні нардепи, представники Міністерства соцполітики, уповноважений ВР з прав людини і експерти візьмуть участь в тристоронньому "круглому столі". Обговорювати будуть проблеми в пенсійній системі і вирішать, як її реформувати.

День ООН і 11 іменинників. Сьогодні в світі відзначають День Організації Об'єднаних Націй, а також інші свята — всесвітні дні без паперу і боротьби з поліомієлітом. В православ'ї 24 жовтня згадують святого апостола від 70-ти Філіпа. А ще цей день, як ніколи, багатий на іменинників: Олександр, Анатолій, Антон, Зінаїда, Іларіон. Також потрібно привітати Йосипа, Ісаакія, Лева, Макара, Мойсея і Філіпа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!