Головна Новини Суспільство події Погода в Україні сьогодні: туман протримається довше
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні сьогодні: туман протримається довше

Вже через чотири дні в регіони очікується суттєве похолодання

24 жовтня 2019, 09:01 comments2307
Поділіться публікацією:
Погода в Україні сьогодні: туман протримається довше

Україну продовжує огортати туман. Як розповіла на своїй сторінці в "Фейсбук" синоптик Наталія Діденко, тумани з кожним днем стають все ширше, протягом дня тримаються довше і занурюють нас у пізню осінь. Стовпчики термометрів всі ще піднімаються до позначок +24, але через туман повітря здається трохи прохолоднішим.

За інформацією Українського гідрометцентру (дивись малюнок), максимальна температура буде на Заході: в Ужгороді очікується +22 +24 градусів. На Донбасі буде прохолодніше – до +18-ти, як і в Одесі. У Харкові, Полтаві та Сумах сьогодні найхолодніше: синоптики пророкують від 15 до 17 градусів тепла.

У Києві буде без опадів, а повітря прогріється до +19-ти. За словами Наталії Діденко, холоднішати в Україні почне вже через чотири дні, а в ніч з 30 на 31 жовтня можливий навіть мокрий сніг.


Раніше ми повідомляли про те, що на протягом кількох днів у соціальних мережах активно поширюється інформація про забруднення повітря. У Києві, Харкові, Кропивницького, Вінниці, Маріуполі та Дніпропетровської області нібито зафіксовані викиди шкідливих речовин в атмосферу. Зокрема, мова йде про оксиді вуглецю (СО), який, крім іншого, виділяється під час спалювання листя і сприяє виникненню ракових захворювань.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com, meteo.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!