Синоптики передали штормове попередження по всій Україні

Видимість на дорозі складатиме 200-500 метрів, також зберігається пожежна небезпека

В Україні на п'ятницю, 25 жовтня, оголошено штормове попередження. Так, по всій території нашої країни очікується сильний туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Як стало відомо, видимість на дорозі складатиме 200—500 метрів. Крім того, збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

"До кінця доби 24 листопада, вночі та в першій половині дня 25 жовтня в Україні буде туман, видимість 200—500 метрів (1 рівень небезпеки, жовтий). 24—25 жовтня у західних, північних, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Одеській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки", — відзначили в прес-службі Укргідрометцентру.

Температура повітря прогріється вдень до 14—16 градусів, а ввечері до 7—9 градусів. Опадів не очікується.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Міжнародному аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського сьогодні з-за туману скасовані три рейсу, ще більше двадцяти затримуються. Полетіти не змогли пасажири авіакомпанії Wizz Air сполученням Київ — Берлін (W66113) і Київ—Вільнюс W66277 (Wizz Air). З-за поганих погодних умов скасовано приліт одного рейсу до Києва з Вільнюса (W66278), авіакомпанії Wizz Air.

Фото: Максим Журавель, "Коментарі"