Головна Новини Суспільство події ЗМІ озвучили ім'я можливого фігуранта справи про замах на топ-менеджера «Харківобленерго»
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ озвучили ім'я можливого фігуранта справи про замах на топ-менеджера «Харківобленерго»

Невідомі намагалися вбити заступника директора "Харківобленерго"

24 жовтня 2019, 18:38 comments1828
Поділіться публікацією:
ЗМІ озвучили ім'я можливого фігуранта справи про замах на топ-менеджера «Харківобленерго»

У зв'язку з досудовим розслідуванням про замах на заступника генерального директора АТ "Харківобленерго" Дмитра Ісаєва "Всеукраїнський громадський комітет по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю" звернувся в МВС.

Як повідомляла "Українська правда", 12 січня цього року в під'їзді власного будинку Дмитро Ісаєв піддався нападу і отримав множинні удари ножем в область живота та грудної клітини. Потерпілого важкому стані доставили в Харківську міську лікарню №17.

В даний час слідчий відділ Немишлянского відділу поліції ГУНП у Харківській області розслідує кримінальне провадження № 12019220460000106 за ч. 2 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство").

Антикорупційні активісти вирішили звернути увагу слідства на інформацію, поширену низкою ЗМІ і телеграм-каналів, під заголовком "Хто стоїть за спробою вбивства топ-менеджера "Харківобленерго". У вищезгаданій публікації, з посиланням на джерело в правоохоронних органах, повідомляється про те, що "до замаху може бути причетний його попередник на цій посаді".

У матеріалі наголошується, що Дмитро Ісаєв пробратил увагу на підозрілі фінансові операції свого попередника, в результаті яких АТ "Харківобленерго" було завдано збитків на суму понад 18 млн грн, і доповів про це новому керівництву акціонерного товариства. В результаті, ряд співробітників були звільнені з підприємства. При цьому, попередника Дмитра Ісаєва, як пише видання, не була виплачена грошова компенсація у сумі близько 2,5 млн грн, передбачена умовами контракту, у зв'язку з нанесеним збитком АТ "Харківобленерго".

Джерело, яке цитують ЗМІ, також звертає увагу на те, що розслідування у справі про замах на топ-менеджера "Харківобленерго" "все більше нагадує імітацію бурхливої діяльності". І викликано це тим, як пише видання, що "попередник Ісаєва можливо міг матеріально впливати на слідство".

 picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!