Головна Новини Суспільство події На Донбас заїхав черговий російський конвой
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбас заїхав черговий російський конвой

На непідконтрольну уряду України територію Донбасу зайшов 86-й російський конвой у складі 16 вантажівок

25 жовтня 2019, 01:44 comments1522
Поділіться публікацією:
На Донбас заїхав черговий російський конвой

У четвер, 24 жовтня, на непідконтрольну уряду України територію Донбасу зайшов 86-й російський конвой у складі 16 вантажівок. Про це йдеться у звіті Спостережної місії ОБСЄ на російських пунктах пропуску "Гуково" та "Донецьк", повідомляє  Укрінформ.

 У звіті зазначається, що прикордонники та митники Російської Федерації перевірили 16 транспортних засобів перед тим, як вони проїхали на територію України. Усі 16 транспортних засобів повернулися до Російської Федерації о 14:00 24 жовтня.

За даними місії, конвой складався з 16 транспортних засобів: одна машина супроводу та 15 вантажних автомобілів, з яких два належали МНС РФ, решта — цивільні. На двох вантажних автомобілях також був напис "Гуманитарная помощь от Российской Федерации".

Як раніше повідомляє видання "Коментарі", у ОРДЛО знову активізувалася російська пропаганда. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про нарощування російським пропагандистським апаратом інформаційного тиску на населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях. Таким чином російська окупаційна адміністрація намагається відволікти увагу населення тимчасово окупованих територій від нагальних соціально-економічних проблем, які все більше загострюються. Серед іншого, ховається різке збільшення захворюваності місцевих жителів і військовослужбовців окупантів туберкульозом та іншими інфекційними захворюваннями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!