Головна Новини Суспільство події В Києві відбудеться грандіозна прем’єра фільму «Перегони на мільйон» з Семом Ніллом та Терезою Палмер
commentss НОВИНИ Всі новини

В Києві відбудеться грандіозна прем’єра фільму «Перегони на мільйон» з Семом Ніллом та Терезою Палмер

28 жовтня в столичному кінотеатрі Сінема Сіті в ТРЦ Ocean Plaza відбудеться допрем’єрний показ сімейного фільму «Перегони на мільйон» з зіркою «Парку Юрського періоду» Семом Ніллом і Терезою Палмер. В широкий прокат картина виходить 7 листопада

25 жовтня 2019, 10:21 comments1933
Поділіться публікацією:








В Києві відбудеться грандіозна прем’єра фільму «Перегони на мільйон» з Семом Ніллом та Терезою Палмер

На прем'єрі на Вас чекає: червона доріжка, розважальна програма, яскрава фотозона, частування від "Сушия" , коктейлі від ТМ Finlandia vodka , вино La Cantina , природна мінеральна вода Моршинська.

Ведуча вечора — незрівнянна Алла Медвєдєва.

Родзинкою вечірки стане бліц-фотосесія в дизайнерських капелюшках від Світлани Савельєвої. Відчуйте себе світською леді на справжніх перегонах!

Початок вечірки 19:20

Початок сеансу 20:00


Неймовірно надихаюча історія у кращих традиціях Голівуду! Із зіркою "Парку Юрського періоду" Семом Ніллом і Терезою Палмер. Кіно, яке заряджає на позитив і стовідсоткову віру у власні сили! Мішель з дитинства мріяла в усьому стати першою, а її головним захопленням були коні. Батько дівчинки вважав, що дитяча забаганка минеться, і дозволяв випробовувати на швидкість будь- якого з коней, що були у них на фермі. Численні падіння та невдачі, здавалося, повинні були повернути Мішель до звичайного життя. Але вперта дівчина та її справжній друг – чистокровний скакун Принц зробили неймовірне – взяли участь у найкрутіших у світі перегонах! Що було далі можно побачити в фільмі "Перегони на мільйон" з 7 листопада в усіх кінотеатрах країни або 28 жовтня на ексклюзивному допрем’єрному показі в СінемаСіті !

Придбати квитки на допрем’єрний показ-вечірку :

https://cinemaciti.ua/ocean-plaza/film/peregoni-na-mil-yon

*Ваш квиток на сеанс фільму "Перегони на мільйон" 28 жовтня о 20:00 є запрошенням на прем’єру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!