Головна Новини Суспільство події Фестиваль хризантем на Співочому полі триватиме до 3 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Фестиваль хризантем на Співочому полі триватиме до 3 листопада

Фестиваль хризантем «Квіткове сузір'я», який зараз проходить на столичному Співочому полі Печерського ландшафтного парку, продовжили на тиждень - до 3 листопада.

25 жовтня 2019, 10:44 comments4253
Поділіться публікацією:
Фестиваль хризантем на Співочому полі триватиме до 3 листопада

"Нам дуже приємно, що цьогорічний Фестиваль хризантем став настільки популярним. Численні селфі на тлі наших композицій в соцмережах і черги на фотозонах красномовніше сухої статистики. Якщо хтось ще не встиг відвідати осінню виставку на Співочому полі, то тепер є така можливість ще цілий наступний тиждень", — розповідає в. о. генерального директора КО "Київзеленбуд" Олексій Король.

Нагадаємо, що "Квіткове сузір'я" — це більше 20 000 хризантем на 10 локаціях, які символізують найцікавіші сузір'я. Крім того, ця виставка є унікальною ще й тому, що ще можна відвідати протягом світлового дня, а також в темний час доби, за рахунок підсвічування композицій.

f6183crO_N9334E_Bge113btl.jpg

"Квіткове сузір'я" — це і композиції з хризантем і розважальна програма, безліч фотозон для селфі, ярмарок рослин і хендмейду, а також локації для відпочинку, в тому числі і для дітей. Ми отримали велику кількість повідомлень від киян і гостей столиці, хто хоче відвідати виставку, але з якихось причин ще не встиг. Тому в зв'язку з великим інтересом до фестивалю, було прийнято рішення продовжити захід", — зазначає Денис Погорілко, керівник Grand Event, компанії-оператора Печерського ландшафтного парку "Співоче поле".

Фестиваль хризантем "Квіткове сузір'я" відкритий для вас щодня з 10:00 до 20:00 до 3 листопада. Адреса: вул. Лаврська, 33 (метро "Арсенальна").

Вхід: дорослий квиток — 75 гривень; дитячий квиток — 25 гривень, для дітей до 7 років, пенсіонерів, багатодітних сімей, учасників АТО, інвалідів 1 і 2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС — вхід безкоштовний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!