У Забайкальському краї солдат-строковик застрелив вісьмох товаришів по службі

У міністерстві оборони РФ розповіли, що військовий міг розстріляти товаришів по службі через нервовий зрив

Військовослужбовець в Забайкальському краї відкрив вогонь по товаришах по службі у військовій частині в селищі Гірський, повідомляє російське агентство ТАСС з посиланням на джерела.

В Міноборони повідомили, що загинуло вісім чоловік, ще двоє отримали поранення, їх госпіталізували. Також серед загиблих є солдати-строковики.

За даними агентств, стрільбу відкрив солдат строкової служби. Це сталося при зміні варти, стрілок затриманий. Його ім’я офіційно не розкривається.

Поранених військовослужбовців негайно доставили до військового госпіталю, де вони отримали необхідну кваліфіковану медичну допомогу.

У міністерстві оборони РФ розповіли, що військовий міг розстріляти товаришів по службі через нервовий зрив, викликаний особистими причинами, які не пов'язані зі службою.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Миколаєвом при загадкових обставинах загинув солдат-строковик. Потерпілий був доставлений в лікарню з військової частини, розташованої в Вознесенському районі, і невдовзі помер в медичній установі. Відомо, що хлопець заступив на добове чергування з автоматичною зброєю. Основна версія трагедії - самогубство.