Головна Новини Суспільство події Став відомий акторський склад серіалу «Доброволець»
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий акторський склад серіалу «Доброволець»

Канал ICTV представив основний акторський склад нового 8-серійного бойовика «Доброволець». Головну роль у картині грає актор, ветеран АТО Олег Шульга, відомий за фільмами «Позивний Бандерас» і «Червоний». У новому серіалі його персонаж – доброволець Дмитро, якому доведеться викривати злочинну змову терористів

25 жовтня 2019, 17:33 comments8109
Поділіться публікацією:
Став відомий акторський склад серіалу «Доброволець»

Одного з героїв команди добровольців та найкращого друга Дмитра грає Сергій Дерев'янко, який знімався в серіалах "Контакт" і "Нюхач-2" на ICTV.

"Мого персонажа звуть Сергій, як і мене. Він разом з Дмитром воював в АТО, а після повернення додому зайнявся волонтерством. Його історія взаємин з головним героєм – приклад справжньої чоловічої дружби, завдяки якій боєць ніколи не залишиться на полі бою сам. Сергій завжди приходить в скрутну хвилину до друга і допомагає йому адаптуватися в мирному житті", – розповідає про свою роль Дерев'янко.

Каст серіалу поповнили Олександр Пожарський і Олег Волощенко. Вони грають добровольців з команди Дмитра – сапера Андрія і десантника Ярика відповідно. Андрій Мостренко втілює на екрані майора СБУ Володимира, а Денис Гранчак – юриста Олега. Роль головного лиходія на прізвисько Скіф виконує Роман Мацюта.

Нагадаємо, патріотичний екшн розповідає про добровольця Дмитра, який навіть після повернення з війни не припиняє захищати свою батьківщину. Дізнавшись, що в Києві готується теракт, він збирає команду колишніх бійців АТО, щоб знайти терористів і врятувати столицю від вибуху. Паралельно він намагається впоратися з важкою психологічною травмою через втрату побратимів на війні.

Серіал знімають за підтримки Українського культурного фонду. Режисер – Ахтем Сейтаблаєв, продюсери – Іванна Дядюра та Ігор Кондратюк.

Прем'єра "Добровольця" запланована на весну наступного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!