Головна Новини Суспільство події Стало відомо, коли Україна переходить на зимовий час
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Україна переходить на зимовий час

У неділю, 27 жовтня, Україна переходить на зимовий час

25 жовтня 2019, 20:41 comments3956
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли Україна переходить на зимовий час

У неділю, 27 жовтня, в Україні скасовується літній час шляхом переведення о 4 ранку годинникової стрілки на одну годину назад. Про це повідомляється у зверненні до Державного комітету телебачення і радіомовлення України заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Качки у Facebook.

"Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року №509 "Про порядок обчислення часу на території України" на території України 27 жовтня 2019 року о 4 (четвертій) годині за київським часом скасовується літній час з переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину назад", — йдеться у розпорядженні.

Зазначається, що для вчасного інформування населення України про зміну порядку обчислення часу засоби масової інформації мають повідомляти про скасування літнього часу, зокрема, з 24 по 26 жовтня — щоденно.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вартість хлібу в Україні до кінця цього року зросте до 3%. За рік витрати українців на продукти харчування зросли на 19,4%. У ІІ кварталі 2019 року українці витратили на продукти харчування і безалкогольні напої 287,4 млрд грн, тоді як у IІ кварталі 2018 року — 240,7 млрд грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!