Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якою буде погода наступного тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якою буде погода наступного тижня

В Україну йде поступове похолодання

27 жовтня 2019, 11:56 comments8808
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, якою буде погода наступного тижня

Погода в Україні наступного тижня буде прохолодною, очікується дощі та мокрий сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

 У понеділок, 28 жовтня, буде помірна температура і дощі. На заході країни, крім Закарпатської та Чернівецької області темпаратури буде коливатися в районі + 9 + 14 градусів тепла. У Закарпатській області повітря прогріється до +17. В інших регіонах України очікується хмарна погода з проясненнями. Стовпчики термометрів на півдні і в центрі покажуть від +15 до +18 тепла. На півночі від +10 до +13 тепла. На сході від +14 до +17 градусів.

У вівторок, 29 жовтня, в більшості районів західних, центральних і північних областей очікуються дощі. Температура на заході буде коливатися в районі + 5 + 10 тепла вдень з можливими заморозками вночі. На півночі очікується від +7 до +9. У центральній частині України від +8 до +13 тепла. На південному сході від +11 до +16 тепла.

У середу, 30 жовтня, в більшості областей України, крім східних і південних, буде сонячна погода. У Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській області та в Криму буде дощ, температура вдень від +8 до +11 тепла. У західній, центральній і північній частині країни стовпчики термометрів покажуть від +4 до +8 вдень, вночі можлива температура нижче нуля.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  синоптики повідомили про екстремальну зиму в Україні. Цієї зими в січні-лютому 2020 року Україну чекають рекордні морози. Синоптики зазначили, що такої погоди не було вже майже 30 років. За даними щорічного прогнозу від AccuWeather для Європи, найсильніші холоди будуть на території від Фінляндії до України — їх принесуть вітри з Сибіру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!