Головна Новини Суспільство події Завтра суд розгляне новий позов щодо Гладковського
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра суд розгляне новий позов щодо Гладковського

НАБУ вимагає притягнути колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського до відповідальності за неприбуття на виклик детективів

27 жовтня 2019, 15:27 comments2027
Поділіться публікацією:
Завтра суд розгляне новий позов щодо Гладковського

У понеділок, 28 жовтня у Вищому антикорупційному суді України відбудеться судове засідання за позовом НАБУ з вимогою притягнути колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського до відповідальності за неприбуття на виклик детективів 19 липня. Про це повідомляє УНН з посиланням на адвоката Гладковсього.

Адвокат Гладковсього Руслан Волинець вважає, що була порушена процедура вручення повістки. За його словами,  Гладковський  не хотів уникати цих слідчих дій.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Гладковського відпустили під заставу. Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський вийшов з СІЗО після внесення застави у 10 млн гривень. На нього наділи браслет електронного стеження. Адвокат Гладковського також повідомив про погане самопочуття Гладковського через оголошене раніше голодування. За інформацією адвоката, Гладковського оглядали в СІЗО медики, які встановили певні порушення, однак подробиці стану здоров'я він розкривати не став.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!