Головна Новини Суспільство події Обстріл на сході: бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл на сході: бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню

Стріляли з великокаліберних кулеметів та мінометів

28 жовтня 2019, 11:10 comments1316
Поділіться публікацією:
Обстріл на сході: бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню

На сході України військові формування Російської Федерації продовжують порушувати режим припинення вогню. Вогонь по позиціях українських військ вони ведуть із забороненого Мінськими угодами озброєння: мінометів і великокаліберних кулеметів. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Так, в минулу добу бойовики 13 раз обстріляли позиції наших військ. Найбільше вогонь вели в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ".

Зокрема, бойовики обстрілювали ділянки поруч з селищами Новолуганское, Луганське, Травневе та містом Золоте.

"Втрат, в результаті обстрілу серед особового складу Об'єднаних сил, не було. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили режим припинення вогню", — розповіли в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що РФ закликає до розведення військ в Золотом і Петровському, незважаючи на обстріл з боку російських бойовиків.

"ВСУ відмовились приступати до розведення сил і засобів в Золотом і Петровському. Згідно з домовленостями, досягнутими минулого тижня в Мінську представниками Києва, Донецька і Луганська, воно повинно було відновитися 7 жовтня", — заявили в МЗС Росії, також додавши, що уповільнення загрожує ескалацією конфлікту на лінії розмежування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!