Головна Новини Суспільство події «Ліки – не коштовності»: під Верховною Радою відбулася акція проти високої ціни на медикаменти
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ліки – не коштовності»: під Верховною Радою відбулася акція проти високої ціни на медикаменти

У країнах Європейського союзу лікарські препарати продаються за значно меншою ціною, ніж в Україні

28 жовтня 2019, 15:53 comments1891
Поділіться публікацією:
«Ліки – не коштовності»: під Верховною Радою відбулася акція проти високої ціни на медикаменти

Під будівлею Верховної Ради відбулася акція проти високої вартості лікарських препаратів. Активісти вимагали, щоб народні депутати України негайно проголосували за законопроект №20891, який передбачає введення паралельного імпорту для ліків. Про це йдеться на сторінці "Пацієнти України" у Facebook.

Активісти, які прийшли під будівлю ВР заявили, що в країнах Європейського союзу лікарські препарати продаються за значно меншою ціною, ніж в Україні.

"Нещодавно нардепи проголосували за прийняття проекту закону №1230. Він передбачає введення паралельного імпорту на гаджети, побутову техніку і одяг. Це означає, що їх вартість буде знижена. Ліки в цей перелік чомусь не увійшли", — зазначила одна з активісток.

Таким чином, акція "Ліки – не коштовності" була спрямована на те, щоб нардепи внесли медикаменти в перелік товарів, на які поширюється паралельний імпорт.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що адвокат проукраїнського активіста Олега Приходька, якого 9 жовтня затримали в Криму за звинуваченням у тероризмі, розповів про те, що його підзахисний весь час знаходиться в карантинній камері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/patients.org.ua/videos/2604792556420252/?__tn__=kCH-R&eid=ARAzznc6KuXv9UFnOEJ5wNLs1Gp9yXjIsGi6ekAFCj2lA719fmq54z5Ap0gTdcbChz77mE7smQRS6ZkV&hc_ref=ARQSaWgLLlJZOBDQvb5mhifrxg7mtLiodajRGN633P_SMNSnzTctOcBknY2HVsqJXjE&fref=nf&__xts__[0]=68.ARClF3
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!