Головна Новини Суспільство події Гончарук в Запоріжжі: "Плануємо залучити більше 611 млн гривень на реконструкцію аеродрому "Запоріжжя"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук в Запоріжжі: "Плануємо залучити більше 611 млн гривень на реконструкцію аеродрому "Запоріжжя"

Новий термінал зможе обслуговувати близько 400 пасажирів на годину: 250 на міжнародних рейсах і 150 — на внутрішніх

28 жовтня 2019, 17:11 comments1839
Поділіться публікацією:
Гончарук в Запоріжжі: "Плануємо залучити більше 611 млн гривень на реконструкцію аеродрому "Запоріжжя"

У Запоріжжі сьогодні, 28 жовтня, прибув прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. У місто посадовець завітав, щоб оцінити злітно-посадкову смугу запорізького аеропорту, яка нещодавно була здана в експлуатацію після ремонту. Про це прем'єр-міністр написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами Гончарука, ремонтні роботи фінішували лише тиждень тому. Зараз підрядники закінчують будівництво терміналу, площа якого становить понад 12,5 тисяч "квадратів". Новий термінал зможе обслуговувати близько 400 пасажирів на годину: 250 на міжнародних рейсах і 150 — на внутрішніх.

"На цей аеропорт у нас з міністром Владиславом Криклієм амбітні плани. Завдяки державній програмі розвитку аеропортів, плануємо залучити більше 611 млн гривень на реконструкцію аеродрому "Запоріжжя" до 2023 року", — зазначив Олексій Гончарук.

Раніше портал "Коментарі" писав, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що Кабмін затвердив оновлений макроекономічний прогноз, підготовлений Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Згідно консервативного варіанту макропрогноз передбачає зростання валового внутрішнього продукту на рівні 3,7%, а за оптимістичним 4,8%. Він також акцентував увагу на тому, що Мінекономіки повторило прогноз Світового банку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!