Головна Новини Суспільство події ТОП подій вівторка: у Раді обговорять "кнопкодавів", в суді - "розжалування" Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій вівторка: у Раді обговорять "кнопкодавів", в суді - "розжалування" Януковича

Стало відомо, чим сьогодні займуться парламентарії і про різнопланові свята в цей день

29 жовтня 2019, 08:00 comments1764
Поділіться публікацією:
ТОП подій вівторка: у Раді обговорять "кнопкодавів", в суді - "розжалування" Януковича

"Розжалувати" Януковича. Сьогодні, 29 жовтня, Велика палата Конституційного суду України продовжить розгляд справи про позбавлення колишнього глави держави Віктора Януковича звання президента України. В рамках сьогоднішнього слухання Велика палата КСУ буде розглядати законопроект "Про позбавлення Віктора Януковича звання президента України" на предмет відповідності чинній Конституції. У разі відсутності суперечностей, закон може бути прийнятий. Варто згадати, що ініціатором позбавлення Януковича звання президента став його колега – п'ятий за рахунком глава держави Петро Порошенко. Відповідне подання він зробив ще у час свого президентського терміну.

Обговорять "кнопкодавство". На сьогоднішній сесії парламентарії розглянуть законопроект про соцгарантії стосовно учасників АТО, а також закон про особисте голосування нардепами та кримінальну відповідальність за "кнопкодавство". Також у порядку денному — ратифікація угоди з США про відкриття інформації про рахунки американців в Україні.

День говоруна і строкатих шарфів. Сьогодні у світі відзначають безліч свят: День говоруна, лікаря ультразвукової діагностики, а також міжнародні дні псоріазу та боротьби з інсультом. Крім того, в календарі 29 жовтня відзначений як свято довгих строкатих шарфів, а в США – національний день котів. Іменинники сьогодні – Терентій, Кузьма, Леонтій, Євген, Іван, Георгій і Олексій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!