Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: чекаємо на дощі та морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: чекаємо на дощі та морози

Синоптик попереджає про те, що на Україну рухається новий антициклон

29 жовтня 2019, 08:32 comments3456
Поділіться публікацією:
Погода в Україні: чекаємо на дощі та морози

В Україні з кожним днем стовпчики термометрів будуть опускатися все нижче. Як розповіла на своїй сторінці у "Фейсбук" синоптик Наталія Діденко, до нас завітав атмосферний фронт, який несе холод, дощі і тумани.

Завтра на території України очікується переважно від 7 до 13 градусів тепла, на південному сході країни – до +15-ти, у Криму – 17 тепла.

У західній і північній частинах України, а також місцями в центрі і на сході прогнозують дощі. Вітер буде північно-східним: до 10 метрів в секунду.

У Києві сьогодні сильний дощ не передвіщають, а повітря прогріється максимум на 10 градусів тепла (дивись картинку — прогноз Українського гідрометцентру).

А ось завтра і післязавтра в Україну, за словами Діденко, прийде антициклон Oldenburgia, який принесе заморозки: вночі стовпчики термометрів впадуть до -5, а вдень прогнозують лише 7 градусів тепла.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що цієї зими в січні-лютому 2020 року Україну чекають рекордні морози. Синоптики зазначили, що такої погоди не було вже майже 30 років.
R9LK51UuObtdS6aoriZ5sO0r4.png




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com, meteo.gov.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!