Головна Новини Суспільство події Кожен куточок України буде покрито мобільним зв‘язком та мережею інтернет, — Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

Кожен куточок України буде покрито мобільним зв‘язком та мережею інтернет, — Гончарук

В українських селах і на дорогах незабаром з'явиться інтернет та якісний мобільний зв'язок

29 жовтня 2019, 13:21 comments1900
Поділіться публікацією:
Кожен куточок України буде покрито мобільним зв‘язком та мережею інтернет, — Гончарук

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук сьогодні, 29 жовтня, повідомив, що незабаром вся країна буде покрита інтернетом. Меморандум, який дозволить це зробити, чиновник підписав з найбільшими мобільним операторами України. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав сам Олексій Гончарук.

"Оператори отримають конкурентні умови, при яких змагатимуться між собою за кращу якість інтернету. Як результат — у компаній будуть нові можливості для інвестицій і розширення набору послуг. А в українців — якісний зв'язок у селах і на дорогах. Уряд зі свого боку готов надати максимальну підтримку в цьому процесі для мобільних операторів", — зазначив Олексій Гончарук.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Запоріжжі 28 жовтня приїжджав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. У місто посадовець завітав, щоб оцінити злітно-посадкову смугу запорізького аеропорту, яка нещодавно була здана в експлуатацію після ремонту.

За словами Гончарука, ремонтні роботи фінішували лише тиждень тому. Зараз підрядники закінчують будівництво терміналу, площа якого становить понад 12,5 тисяч "квадратів". Новий термінал зможе обслуговувати близько 400 пасажирів на годину: 250 на міжнародних рейсах і 150 — на внутрішніх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!