Головна Новини Суспільство події Україна має докази невинності засудженого в Італії нацгвардійця Марківа
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має докази невинності засудженого в Італії нацгвардійця Марківа

Посол Давіде Ла Чечілія пообіцяв Авакову налагодити комунікацію з урядом Італії у справі Марківа

29 жовтня 2019, 19:20 comments1890
Поділіться публікацією:
Україна має докази невинності засудженого в Італії нацгвардійця Марківа

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі з послом Італії в Україні Давіде Ла Чечілія повідомив, про нові подробиці у справі ув'язненого в Італії українського нацгвардійця.

Повідомляється, що українські слідчі звернулися до Італії для надання їм статусу спостерігачів у розслідуванні справи ув'язненого в Італії українського нацгвардійця Віталія Марківа. Слідчі намагаються знайти додаткові докази непричетності нацгвардійця до вбивства італійського фотографа та його перекладача. 

Також під час зустрічі Аваков повідомив італійському послу, що загибель журналіста Андреа Роккелі розслідували співробітники СБУ, але провести потрібні слідчі дії по "гарячих слідах" їм завадили активні бойові дії у Слов'янську. За його словами, зібрані матеріали справи українська поліція отримала ще 15 жовтня. Ці докази хочуть передати італійцям.

В свою чергу посол пообіцяв Авакову налагодити комунікацію з урядом Італії у справі Марківа. Крім того, як зазначається, з українцем та його адвокатами має намір зустрітися заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Аваков заявив, що Україна не винна у загибелі італійського фотографа, в чому визнали винним Марківа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!